GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU02 Şubat 2022 Çarşamba 17:52

Dernek Yönetim Kurulumuzun, 02/02/2022 tarih 2022/02 sayılı toplantısında kararlaştırıldığı üzere, derneğimizin genel kurul toplantısı aşağıdaki gündemle 21.02.2022 tarihinde saat 09.00'da dernek merkezinde gerçekleştirilecektir.

Değerli Üyelerimiz,

Dernek Yönetim Kurulumuzun, 02/02/2022 tarih 2022/02 sayılı toplantısında kararlaştırıldığı üzere, derneğimizin genel kurul toplantısı aşağıdaki gündemle 21.02.2022 tarihinde saat 09.00 da derneğimizin “Gebze Organize Sanayi Bölgesi, Tembelova Alanı 3200. Sokak No:3206” adresinde bulunan merkezinde yapılacaktır.

21.02.2022 tarihli toplantıda gerekli yetersayı sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı aynı gündemle 28.02.2022 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Üyelerimizin bildirilen genel kurul toplantısında hazır bulunmaları önemle tebliğ ve ilan olunur.

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu

Gündem:

1. Açılış ve Saygı Duruşu,

2. Başkanlık Divanı Seçimi ve Divan Heyetine üyeler adına toplantı tutanaklarını imzalama yetkisinin verilmesi,

3. 2021 Çalışma Yılı Faaliyet ve Kesin Hesap Raporlarının ve Tüm Mali raporlarının Okunması ve Yönetim Kurulu’nun ibrası

4. Tüzük Değişikliği

5. Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin seçimi